Irritante zorgverzekeraars!
02 jun. 2007
vanuit
Dag lieve mensen,
Even een kort berichtje, want als je een weblog hebt, dan is het ook de bedoeling dat je er iets mee doet! Over een maandje is het zover, dan zit ik in het mooie Zwitserland en ik moet zeggen de stress neemt al een beetje toe! Want wat moet ik meenemen en hoe is mijn gastgezin, zijn het wel aardige mensen? En ook mijn zorgverzekeraar is niet echt wat je zegt behulpzaam. Want wanneer je in het buitenland gaat werken moet je je bij je zorgverzekeraar afmelden. Nou prima, geen probleem, ik heb me afgemeld. Maar, nu wil mijn zorgverzekeraar mij niet meer aanmelden wanneer ik terug kom uit Zwitserland, tenzij ik duidelijk kan aantonen dat ik in Zwitserland werk! Dus bellen en veel brieven schrijven (er liggen al drie brieven bij Menzis). Maar één ding is zeker, ondanks die leuke mensen bij de Menzis heb ik er nog superveel zin in! Het aftellen is begonnen en voor jullie en ik het weten ben ik weg!
Dat was het wel voor nu. Tot de volgende blog!
Liefs Aleid
Dat was het wel voor nu. Tot de volgende blog!
Liefs Aleid
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}